0476/70.78.63 info@blijzicht.be

Vliegenramen & (schuif)vliegendeuren

Vliegenramen

Ons assortiment vliegenramen bestaat uit drie modellen. Zo kunnen we steeds de gepaste oplossing bieden. Het BASIC voorzetvliegenraam wordt met verende inox klemmetjes uitgerust die achter het raamkader haken zonder het te beschadigen. Het CLASSIC vliegenraam is leverbaar in verschillende dieptes en kan uitgerust worden met borsteltjes om de hor beter te laten aanpassen in het raamkader. Bovendien kunnen de profiel in meer dan 500 diverse kleuren gelakt worden. Inzet vliegenramen ten slotte worden gebruikt bij complexe retro en renaissance profielen die de mogelijkheid tot het gebruiken van inox klemmetjes niet toelaten. Alle vliegenramen kunnen makkelijk verwijderd worden zonder het raam te beschadigen.

Vliegendeuren

Onze vliegendeuren worden steeds voorzien van een zelfdragend kader zodat een perfecte sluiting gegarandeerd blijft. We bieden vier verschillende modellen: de BASIC, CLASSIC, ELEGANCE en ELEGANCE+. De BASIC vliegendeur heeft een horizontale handgreep en is uitgerust met magneten aan de buitenzijde van het profiel. Het CLASSIC model is uitgerust met een horizontale S-greep. Bovendien zitten de magneten vanaf het CLASSIC model in het kader zelf verwerkt. De ELEGANCE modellen bieden een strak en oerdegelijk design. Het ELEGANCE+ model is de absolute top onder de vliegendeuren en is afgewerkt met een knappe verticale S-greep.

Al onze vliegendeuren kunnen geleverd worden in elke gewenste RAL-kleur. Daarnaast kunnen alle modellen, behalve de ELEGANCE+ uitgerust worden met een hondenluik, deurpomp of schopplaat.

Schuifvliegendeuren

Ook onze schuifvliegendeuren zijn beschikbaar in vier modellen: CLASSIC, SMALL, ELEGANCE en ELEGANCE+. Dankzij de verschillende modellen en het feit dat elke vliegendeur op maat gemaakt wordt, kunnen we voor nagenoeg elke schuifdeur de juiste oplossing bieden. Daarnaast hebt u de keuze uit 500 RAL-kleuren en tal van opties zoals een dierenluik, Clearview Pet screen, deuren met dubbele uitvoering, enzovoort. Tot slot zijn de schuifvliegendeuren makkelijk uitneembaar zodat u ze bijvoorbeeld tijdens de winter kan opbergen.

Plissé

Deze producten combineren de strakke looks van de Japanse plissédeuren met de noden van de Belgische markt. We bieden zowel een deurplissé, rolhordeur als raamplissé. Elke plissé wordt op maat gemaakt, volledig uit hoogwaardig aluminium en is in elke gewenste RAL-kleur verkrijgbaar.

Ontdek alle voordelen & mogelijkheden

Breng een bezoek aan onze website en ontdek ons volledige assortiment insectenwering

De VliegenraamExpert