0476/70.78.63 info@blijzicht.be

Rolluiken & rolpoorten

Voorzetrolluiken

De grote troef van onze voorzetrolluiken? Het breekwerk. Of liever: het gebrek eraan. Voorzetrolluiken zijn immers ideaal in situaties waarbij uw bestaande schrijnwerk nog in goede staat is. Het systeem wordt tegen de gevel geplaatst zonder het schrijnwerk te moeten vervangen. We bieden u tal van opties en mogelijkheden zodat u de rolluiken naadloos afstemt op uw schrijnwerk en gevel. Zo heeft u de keuze tussen een afgeschuinde of ronde rolluikkast en kan het systeem geleverd worden in een kleur naar keuze. Geniet van de vele voordelen – inbraakwering, thermisch en akoestische isolatie, zonwering, … – en ontdek onze voorzetrolluiken.

Rolpoorten & -hekken

Winkeliers en bedrijven worden steeds meer geplaagd door inbraken. Rolpoorten en -hekken bieden de nodige beveiliging zonder functionaliteit en esthetiek uit het oog te verliezen. Voor winkelvitrines bieden we rolhekken met een enkelzijdig en uitgeponst profiel. Op die manier blijven uw producten zichtbaar voor voorbijgangers terwijl ze optimaal beschermd zijn. Voor het opdelen van grote ruimtes bieden we rolpoorten met dubbelwandige en met PU-schuim geïsoleerde lamellen. Het grote voordeel van onze rolhekken en -poorten is dat beiden een zeer compact systeem bieden zodat u weinig tot geen ruimte verliest.

Herstellingen

De RolluikenExpert voert zowel kleine als grote herstellingen uit. Lint gescheurd of slijtage op uw luiken? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

Automatisatie

Geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak dankzij tal van technologische snufjes zoals afstandsbedieningen, sensoren of zelfs bediening via smartphone, tablet of pc! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Ontdek alle voordelen & mogelijkheden

Breng een bezoek aan onze website en ontdek ons volledige assortiment woningafscherming

De RolluikenExpert